Video UNESCOn Geopark statuksen saaneesta Lauhanvuori-Hämeenkankaan Geoparkista
« Edellinen | Seuraava »

Nousee Satakunnan Kansa ry:n jäsenkysely

Julkaistu 1.2.2016
Arvoisa Nousee Satakunnan Kansa ry:n jäsen,

Nousee Satakunnan kansa ry haluaa parantaa toimintaansa vastaamaan mahdollisimman hyvin jäsenistönsä toiveita. Jäsenkyselyssä Teillä on mahdollisuus kertoa oma mielipiteenne yhdistyksen toiminnasta. Tämä on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen tuleviin linjauksiin. Haluaisitteko muuttaa jotain yhdistyksen toiminnassa vai oletteko tyytyväinen nykyiseen asiaintilaan? Mitä toivoisitte yhdistykseltä?

Kyselyssä voitte kertoa esimerkiksi sen, pitäisikö Teidän mielestänne yhdistyksen ottaa enemmän kantaa päivänpolitiikkaan, tai mistä aiheesta toivoisitte seminaaria. Mitä toimintamuotoa haluaisitte painotettavan?

Nousee Satakunnan kansa järjestää vuosittain seminaareja, Kirkkopyhän ja muita tilaisuuksia eri puolilla Satakuntaa. Yhdistys on aikaisemmin järjestänyt myös kulttuuriaiheisia kilpailuja, paneelikeskusteluja, juhlia ja iltamia sekä julkaissut Satakuntaa käsitteleviä teoksia. Yhdistyksestä on parhaillaan valmistumassa historiikki.

Vastauksia käytetään yhdistyksen toiminnan parantamiseksi ja jäsenistön tyytyväisyyden kartoittamiseen. Vastauksia saatetaan käyttää harkiten myös historian kirjoittamiseen. Vastaukset säilytetään yhdistyksen arkistossa.

Lisätietoja antaa: suviheikkila@yahoo.com

Vastata voitte täällä: https://fi.surveymonkey.com/r/CLT2GWQ
Päivitetty 1.2.2016 - Tulostettava versio -
NOUSEE SATAKUNNAN KANSA
nouseesatakunnankansa@gmail.com

Puheenjohtaja:
Henry Flinkman
henry.flinkman@harjavalta.fi
Puh. 044 432 5344


Sihteeri:
Susanne Ekroth
susuhukka@gmail.com
Taloudenhoitaja:
Kimmo Vepsä
kimmo.vepsa@ulvila.fi
Puh. 0400 134849

Lisätietoa evästekäytännöstäSivuston toteutus: Hakosalo Innovations Oy